Over ons

OVER ONS

Nieuwstraten Metaalbewerking BV is een metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in De Lier op bedrijventerrein Leehove 86. Nieuwstraten Metaalbewerking BV heeft in 1993 de werkzaamheden van P. Mol Metaalbewerking BV (opgericht in 1960) voortgezet. In de loop van deze jaren hebben wij veel kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van metaalbewerking. Mede hierdoor zijn wij specialist in het leveren van maatwerk. Maatwerk wat we ook kunnen leveren dankzij ons uitgebreide en moderne machinepark voor CNC- en conventionele draai-, frees-, boor- en tapbewerkingen. Gecombineerd met het vakmanschap van onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers garanderen wij u dan ook de hoogst mogelijke kwaliteit en een perfect eindproduct.

Zowel een enkel stuk als seriewerk

Wij bewerken alle metalen en kunststoffen naar wens van onze opdrachtgevers en leveren zowel een enkel stuk als seriewerk, van eenvoudig tot zeer complex.

Korte lijnen

Door de korte lijnen binnen onze organisatie hebben wij een grote mate van flexibiliteit, zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten en kunnen we korte levertijden garanderen.

KWALITEIT

Het beleid van Nieuwstraten  Metaalbewerking waarborgt een optimaal kwaliteitsniveau. Op 14 juli 1994 heeft Lloyd’s Register Quality Assurance ons het NEN-EN ISO 9001 certificaat uitgereikt.

 

Ons systeem van integrale kwaliteitszorg is onder meer gericht op:

  • het voldoen aan de eisen die aan de producten en diensten worden gesteld
  • het stipt nakomen van de overeengekomen levertijden
  • het aanbieden van een zo gunstig mogelijke prijs

ONZE MISSIE

Nieuwstraten is een vooraanstaande winstgevende organisatie op het gebied van techniek, innovatie, mens en duurzaamheid in een schone en veilige werkomgeving. Nieuwstraten levert producten van de hoogst mogelijke kwaliteit.

De organisatie staat voor een goede werksfeer, veilig en gezond werken met oog voor milieu en de omgeving. Nieuwstraten neemt een prominente plek in binnen de branche, heeft een goede naam en staat bekend om zijn flexibiliteit en een snelle levering van een kwalitatief goed product. Met behulp van het  ERP, de korte lijnen met klanten en leveranciers zorgen wij ervoor dat het proces soepel verloopt. We laten innovatie, efficiëntie en kwaliteit in onze organisatie samenkomen. Door doorlopend technisch te innoveren, van data te leren en te automatiseren zorgen we voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als mensgerichte organisatie investeren we in onze mensen en relaties, zodat wij zowel nu als in de toekomst aan alle wensen kunnen blijven voldoen.

© Copyright - Aan alle rechten voorbehouden